b30
PROMOCIÓ DELS DOCTORATS INDUSTRIALS EN EL TERRITORI


DESTACATS
La B30 inicia un nou camí per ser un referent del sud d'Europa en la implantació de l'Economia Circular
L'Associació Àmbit b30 ha posat els fonaments per implementar al seu territori el model d'Economia Circular ampliant així les seves capacitats com a referent industrial i del manufactura avançada del sud d'Europa. Les bases d'aquest nou repte s'han posat avui a la seu d'ESADECREAPOLIS, a Sant Cugat del Vallès, on ha tingut lloc una nova sessió del cicle Col·loquis B30, que en aquest cas ha tractat sobre l'Economia Circular com a una nova manera d'afrontar el desenvolupament econòmic.
2a trobada de nanotecnologia aplicada a la salut al Sincrotró Alba de Cerdanyola del Vallès
17 tècnics del Sincrotró, de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, de la Mútua de Terrassa i de l'Associació Àmbit B30, entre d'altres, van assistir a la jornada, que es va fer el divendres 20 de gener. La trobada va ser organitzada per l'AAB30 i Alba amb la idea de contribuir en la transferència de coneixement entre els centres de recerca i els sectors més propers a la sanitat.
Comparteix-ho!
Àmbit B30 està format per centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i governs de 23 municipis que comparteixen una mateixa voluntat: actuar de forma col·lectiva per potenciar i impulsar tota la zona industrial i tecnològica de l'eix de la B-30 amb un gran objectiu: convertir aquest territori en un dels principals pols industrials i de manufactura avançada del sud d'Europa.
Associació Àmbit B30
info@b30i.cat
Segueix-nos a