b30
DESTACATS
L'associaciˇ └mbit B30 valida el document d'estratŔgia per a la millora en la competitivitat de la ind˙stria al territori
Sabadell ha acollit la reuniˇ de la Comissiˇ Executiva de lĺAssociaciˇ

La reuniˇ de la Comissiˇ Executiva (CE) de l'Associaciˇ └mbit B30 ha validat els treballs presentats al document sobre "EstratŔgies per a una millora en la competitivitat de la ind˙stria a l'└mbit B30".

MÚs informaciˇ [+]
EstratŔgies per a una millora en la competitivitat de la ind˙stria a l'└mbit B30
Una visiˇ des de tres ˛ptiques complementÓries: la ind˙stria, la innovaciˇ i la manufactura avanšada, al voltant de l'Ómbit de la B30. Recull un seguit de conclusions generals que han estat consensuades i proposades per tots tres autors.
Descarregar document [+]
Llegir document [+]
Prioritzaciˇ d'actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat a l'Ómbit d'influŔncia del corredor de la B-30
L'estudi proposa 62 actuacions, 30 sobre el transport p˙blic i 32 a la xarxa viÓria, seguint criteris de competitivitat, sostenibilitat i eficÓcia en tot aquest territori.
Els treballs, realitzats per l'associaciˇ └mbit B30 amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona, Ús el resultat
de molts mesos de treball, fruit del consens, de la coordinaciˇ i de la colĚlaboraciˇ de totes les organitzacions que formen part de l'associaciˇ.
MÚs informaciˇ [+]
Comparteix-ho!
PROMOCIË DELS DOCTORATS INDUSTRIALS EN EL TERRITORI


└mbit B30 estÓ format per centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i governs de 23 municipis que comparteixen una mateixa voluntat: actuar de forma colĚlectiva per potenciar i impulsar tota la zona industrial i tecnol˛gica de l'eix de la B-30 amb un gran objectiu: convertir aquest territori en un dels principals pols industrials i de manufactura avanšada del sud d'Europa.
Associaciˇ └mbit B30
info@b30i.cat
Segueix-nos a